Атмосферното налягане ще продължи да се понижава днес и ще

...
Атмосферното налягане ще продължи да се понижава днес и ще
Коментари Харесай

СЛЪНЧЕВО: Облаци от запад нахлуват следобед, температурите остават високи за сезона

Атмосферното налягане ще продължи да се намалява през днешния ден и ще е доста по-ниско от междинното за месеца. Събуждаме се с най-вече ясно време, краткотрайни нараствания на облачността ще има над Западна България. Ще продължи да духа сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина краткотрайно мощен запад-северозападен вятър.

Минималните температури ще са най-вече сред минус 3° и 2°, в София: минус 3°, оповестява Национален институт по метеорология и хидрология.

През деня ще доминира време. Около обяд от запад облачността, междинна и висока, ще стартира да се усилва. Северозападният вятър ще отслабне, по здрач ще се ориентира от югозапад, ще е до сдържан. Максималните температури ще са сред 4° и 9°, в София: 4°.
свързани новини8678на 19.01.2022
Над планините ще доминира време, към обяд облачността ще стартира да се усилва. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 1°, на 2000 метра - към минус 6°.

Над Черноморието ще доминира време, след обяд облачността, междинна и висока, ще стартира да се усилва. Ще продължи да духа до сдържан, по северното крайбрежие преди обяд краткотрайно мощен запад-северозападен вятър, вечерта ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са 8°-9°. Температура на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР