Днес потъналият в скръб младоженец от Южна Каролина, САЩ, за

...
Днес потъналият в скръб младоженец от Южна Каролина, САЩ, за
Коментари Харесай

Пияна шофьорка уби булка минути след края на сватбата й

Днес потъналият в тъга жених от Южна Каролина, Съединени американски щати, за първи път приказва за нещастието, сполетяла го минути след края на сватбеното празненство.

На 28 април Арик Хътчинсън и Саманта Милър честват сватбения си ден във Фоли Бийч, Съединени американски щати. В края на вечерта се качват на количка за голф, с цел да се приберат в хотела.

Няколко минути по-късно кола ги удря откъм гърба с малко над 100 км/ч, а в тази зона оптималната скорост е 40 км/ч. Количката за голф се превърта няколко пъти и стопира на цели 90 метра от мястото на удара. Булката умира на място, а младоженецът е с два счупени крайници и други фрактури по лицето и гърба. Другите двама родственици, пътували с тях, също имат пострадвания, само че по-леки.

Арик Хътчинсън не помни нищо от удара. Събужда се в болничното заведение и вижда като измежду мъгла лицето на майка си. Тогава схваща каква покруса го е сполетяла.

„ Все още се пробвам да осъзная какво се е случило. Онази вечер стартира приказно, само че приключи кошмарно. Бяхме събрали другари и родственици от цялата страна. Всички бяха толкоз щастливи “ – описа през днешния ден Арик Хътчинсън пред известното тв предаване „ Добро утро, Америка “.

Той показа и кои са били последните думи на 34-годишната му брачна половинка „ Не желая довечера да свършва “.

Зад кормилото на колата, провокирала злополуката, е била 25-годишната Джейми Коморски. Алкохолът в кръвта й е бил 2,61 промила.

По-рано през седмицата Арик Хътчинсън заведе дело против Коморски, като разказа заведенията, които тя е посетила преди злополуката, написа ladyzone.bg.

„ Тя явно е била доста пияна, само че в заведнията са продължавали да й сервират алкохол “ – разяснява потъналият в тъга мъж от Южна Каролина.

На въпроса в „ Добро утро, Америка “ дали би желал да каже нещо на Джейми Коморски, отговорът му бе „ Не. В момента не бих разговарял с нея “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР