Днес Porsche потвърди, че световната премиера на изцяло новия и първи

...
Днес Porsche потвърди, че световната
премиера на изцяло новия и първи
Коментари Харесай

Електрическото Porsche Taycan с премиера през септември. Вдига 100 км/ч за под 3.5 секунди

Днес Porsche удостовери, че световната премиера на напълно новия и първи в историята на марката 100% електрически модел- Taycan, ще се състои през септември.

От Porsche споделят, че до дебюта на Taycan, с прототипи на модела ще бъдат изминати около 6 000 000 тестови километра, в това число както във високоскоростен режим, за изгодност, в ежедневни и в екстремни климатични условия.

Без да навлизат в конкретика, от Porsche анонсират, че ще предложи максимална скорост на придвижване от над 250 км/ч, опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за под 3.5 секунди и от 0 до 200 км/ч за по-малко от 12 секунди. Електромобилът ще демонстрира част от капацитета си и по време на годишното емблематично събитие Goodwood Festival of Speed, което ще се проведе от 4 до 7 юли.

За да подгрее за международната премиера на Taycan през септември, от Porsche организират специални събития на три континента, като ще показват прототипи на електрическата кола на три от пазарите, на които чака да има най-силен интерес към нея- в Китай, Англия и Съединени американски щати.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР