Днес погребаха Криси от Старосел. Младата жена посегна на живота

...
Днес погребаха Криси от Старосел. Младата жена посегна на живота
Коментари Харесай

Няма как Емил да убил Криси от Старосел, заклала се е сама след тежка депресия

Днес погребаха Криси от Старосел. Младата жена посегна на живота си и се самоуби с голям брой удари с нож. Това е установила аутопсията, направена в Съдебна медицина Пловдив. Днес на погребението, с цел да я изпратят в последния и земен момент, отива и група от село Зелениково, откъдето е Емил, мъжът, с който тя е живеела на фамилни начала, заяви за сътрудниците от Plovdiv24.bg Елена Пипева, кмет на селото.

Емил е на 35 години. Преди да се реалокират в Старосел, фамилията е живеело в Зелениково при родителите на Емил. Там добре познават младите. Няма и грам подозрение у хората от селото, че Емил може да извърши нещо толкоз извънредно. Напротив, всички са възхитени от положителните връзки сред двамата.

" Трудолюбиво момче, непретенциозно, занимава се със строителство “, сподели Пипева. " Той постоянно е казвал, че има най-хубавата жена, че я обича, споделяше й " зайче ". Имаше доста положително отношение към нея “, изясни кметът. Сред хората в Зелениково се приказва, че Криси е имала психологично заболяване, тежка меланхолия. 

Момчето е от хубаво семейство, положителни и дружелюбни хора. Бащата работи в Розоварната, а майката е от дълги години санитарка в Окръжна болница в Пловдив. " Никой от двамата родители не е знаел, че Криси има такова заболяване, тя е криела. Ако са знаели, наложително щяха да и оказват помощ, щяха да я следят и нямаше в никакъв случай да разрешат това да се случи “, сподели още Елена Пипева. " Свекървата Катя, най-вече от това я боли, за какво не са и споделили и е крила по този начин дълго. Щеше да се опита да и помогне “, уточни кметът на Зелениково.

По думите й това заболяване не е отсега  Криси е имала тежко детство, била е отхвърлена и подценена от личната си майка. Живеела е с баба си. Срещала се е постоянно с нея и татко си, само че родната й майка в никакъв случай не отишла да я види. Тя си имала друго дете, от втори мъж и не се интересувала изобщо от Криси, поради това тя била травмирана от дребна.  

Следовател коментирал още, че болестта на Криси е толкоз съществено, че е можела да посегне даже на детето и мъжа си. В къщата имало и пушка, защото Емил е ловджия. Цяло знамение е, че не се е случила тройна покруса.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР