Днес планетата Меркурий става ретроградна до 20 ноември. Върху втората

...
Днес планетата Меркурий става ретроградна до 20 ноември. Върху втората
Коментари Харесай

Днес е добре да си поплачете, така сълзите пречистват Душата

Днес планетата Меркурий става ретроградна до 20 ноември.

Върху втората половина на деня отражение ще даде съответствува на Луната с Юпитер – един от удобните аспекти. Това време е удобно за релакс, връзка и пътешестване, за договаряния, търсене и осъществяване на нови хрумвания, разширение на мирогледа. Възможна финансова полза, облаги. Благоприятно за дарове, благотворителни каузи.

Луната е в символ Стрелец до 04:39ч на 1 ноември.

Денят се отличава с прочувствена непоклатимост, блян към премереност и ред. Хората в този момент са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към рекомендации. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и познания. Всеки желае да дава препоръки и да оказва помощ на другите. Засилва се възприятието за правдивост, почтеност, предпочитание да защитим близки и другари, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от придвижване, занимания с фитнес или спорт, физически труд, предпочитание за пътешестване.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, злобен мехур, кръвоносната система. Добре е да се заобикалят кръвопреливане, донорски процедури, оперативна интервенция на изброените органи като се изключи незабавните и животоспасяващи случаи. Избягвайте да натоварвате черния дроб с мазна храна.

След 16:31ч Луната минава на луфт до 04:39ч на 1 ноември, когато ще премине в символ Козирог. Не започвайте нищо значимо.

Продължава 4 лунен ден до 10:31ч на 31 октомври (от 09:22ч на 30 октомври)

Следва 5 лунен ден от 10:31ч на 31 октомври до 11:33ч на 1 ноември

Този лунен ден се счита за добър и благополучен. Символ на деня е Еднорога, който значи непорочност и непорочие. Днес се приветства всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на личните дейности, работа над осъзнатостта. Денят е съвършен за насърчаване на по-висши качества като обич и амнистия. Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Това може да бъде подкрепено като четете молебствия и напявате мантри.

Физическото натоварване е потребно. Особен резултат има и практикуването на йога, при което има релаксация освен на тялото, само че и на мозъка. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна естетика и мир, което ви разрешава да постигнете успокояване. Не е уместно за съществени каузи, новите каузи, за креативен инициативи.

Според поверието за лунния ден е добре през днешния ден да си поплачете, защото сълзите са знак за това, че душата се пречиства. Този лунен ден подхожда за кръщение.

Ако здравето ви пострада през днешния ден, това е знак, че би трябвало да измененията нещо в себе си. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Всяка храна, която в този момент постъпва в организма, се отразява освен на тялото, само че и на аурата. Препоръчват се млечни артикули. Употребявайте единствено лека и прясна храна, свежи артикули, лесни за храносмилане. Да се заобикаля месото, в това число риба. Пийте билкови чайове.

Сексът в този лунен ден се счита за целителен, би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят.
Подстригването може да усъвършенства материалното положение и цялостното благоденствие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно положение.

15 безоблачен ден - Атмосферата на този безоблачен ден е проникната от естетика и обич. Много кротичък, спокоен и ярък ден. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. В този ден постоянно стават събития, които дефинират по-нататъшната орис на индивида. Случайно запознанство, необяснима благосклонност, подписана договорка могат съществено да трансформират живота ви.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР