Днес отново ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове над

...
Днес отново ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове над
Коментари Харесай

Вижте какво време ни очаква днес

Днес още веднъж ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове над планинските региони от Западна България ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще се задържи съвсем без дъжд. Това заяви дежурният синоптик Георги Цеков от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при Българската академия на науките Българска академия на науките, съобщи "Фокус ".

Ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 31° и 36°, в София към 32°. Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от междинното за септември и денем ще продължи да се намалява.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан юг-югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 26° и 29°. Температурата на морската вода е 23-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развива най-вече купеста облачност и единствено на изолирани места кратковременно ще превали. Ще духа до сдържан северозападен вятър, който денем ще се ориентира от югозапад и ще стартира да се усилва. Топло с оптималната температура на височина 1200 метра – към 25°, на 2000 метра – към 19°.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР