Днес от запад ще преминава студен атмосферен фронт. Над по-голямата

...
Днес от запад ще преминава студен атмосферен фронт. Над по-голямата
Коментари Харесай

Днес слънчево на места с превалявания. Максималните температури ще са между 28° и 33°

Днес от запад ще минава леден атмосферен фронт. Над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време. Преди обяд над западните региони ще има краткотрайни нараствания на облачността и тук-там ще превали и прегърми. С проникването на релативно студен въздух, към и след обяд над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места ще има краткотрайни, в обособени региони обилни превалявания, гръмотевична активност и краткотрайно увеличаване напразно. Има условия за градушки. Вятърът последователно ще се ориентира от северозапад и ще е до сдържан. В Източна България ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 28° и 33°.

Над планините в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, на повече места към и след обяд. Ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевични стихии, в обособени региони - обилни по количество. Над планините в Източна България ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, най-вече запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра - към 16°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб до сдържан, преди обяд североизточен, след обяд югоизточен вятър. Максималните температури ще са 26°-28°. Температурата на морската вода е към 26°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 44 мин. и залязва в 20 ч. и 13 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 29 мин. Луната в София залязва в 9 ч. и 35 мин. и изгрява в 21 ч. и 59 мин. Фаза: три дни след пълнолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР