Днес от 11:00 часа в националната база в Бояна се

...
Днес от 11:00 часа в националната база в Бояна се
Коментари Харесай

Левски с аматьори за Купата на България, ЦСКА с Монтана

Днес от 11:00 часа в националната база в " Бояна " се организира първият чоп за Купата на България. В него вземат участие 32 тима - 14 от Първа лига, 15 от Втора (без дубъла на Лудогорец) и трите представителя на Зоналните препоръки от предварителната фаза, които ще станат ясни до 10 септември.

На трите водещи отбори в елита - ЦСКА, Левски и Лудогорец жребият отреди на хартия лесни гостувания. " Червените " се изправят против Монтана, " сините " ще имат аудиенция на представителя на Зона Югоизток, до момента в който " орлите " на Несебър. Носителят на Купата Славия пък ще мери сили с Пирин.

Всичките 16 двойки ще се получат посредством частични дирижиран чоп, при който противниците са разпределени в две урни. В първа урна попадат всички тимове от Първа лига и двата тима от втория ешелон с най-високо класиране през предния сезон - Локомотив (София) и Царско село. Втора урна остава за останалите членове на Втора лига плюс отборите от Зоналните препоръки.

Победителите в този стадий се излъчват в един мач на директна елиминация, на който хазаин е тимът от втора урна. При тъждество в постоянното време са планувани продължения и вероятно дузпи. Мачовете ще се играят сред 25 и 27 септември.

През предишния сезон Славия победи в шампионата, откакто се наложи над Левски с 4:2 след осъществявания на наказателни удари и 0:0 в постоянното време.

ДВОЙКИТЕ

Ботев (Гълъбово) - Витоша (Бистрица)

Несебър - Лудогорец

Локомотив (Горна Оряховица) - Дунав

Добруджа - Локомотив (София)

Представителят на Зона Югозапад - Берое

ЦСКА 1948 - Ботев (Пловдив)

Арда (Кърджали) - Черно море

Черноморец (Балчик) - Ботев (Враца)

Кариана (Ерден) - Септември (София)

Представителят на Зона Север - Верея

Поморие - Локомотив (Пловдив)

Пирин (Благоевград) - Славия

Монтана - ЦСКА

Литекс - Етър

Струмска популярност - Царско село

Представителят на Зона Югоизток - Левски /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР