Днес около 18 часа се очаква коалицията Продължаваме промяната -

...
Днес около 18 часа се очаква коалицията Продължаваме промяната -
Коментари Харесай

ПП-ДБ обявява дали ще подкрепи кабинет на Мария Габриел днес

Днес към 18 часа се чака обединението " Продължаваме промяната - Демократична България " да разгласи решението си дали ще поддържа Мария Габриел като канидат за министър председател на ГЕРБ-СДС, съобщи кореспондент на novini.bg.

След срещата си с нея вторите на изборите оповестиха, че ще създадат ново допитване за вероятните разновидности вътре в обединението – първо по партии. А през днешния ден се чака да вземат решение и на съдружен съвет.

По-рано през днешния ден, по думите на съпредседателят на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов, стана ясно, че той остава песимистичен към поддръжка на първия мандат.

Обсъжданията на равнище Национален съвет на обединението са по самодейност на един от водачите на Политическа партия Кирил Петков, който през уикенда разгласи, че " не затваря вратата към Габриел ".

Вчера ГЕРБ получиха първото си „ не “ от Българска социалистическа партия поради непреодолими разлики по съществени цели. От Движение за права и свободи и Има Такъв Народ към момента не са дали явен отговор, а „ Възраждане “ не бяха поканени на диалози.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР