Днес обръщаме отново поглед към нашумелия въпрос: Съществуват ли извънземни

...
Днес обръщаме отново поглед към нашумелия въпрос: Съществуват ли извънземни
Коментари Харесай

Извънземна база на една от луните на Сатурн?

Днес обръщаме още веднъж взор към нашумелия въпрос: Съществуват ли извънземни или не? За мнозина отговорът е изрично да, за други безусловно не. Теориите за и срещу с всеки минал ден стават все по-многобройни и разностранни.

Това, което ни накара да се замислим, са думите на Скот Уоринг, който твърди, че е забелязал база на извънземни, наблюдавайки един от спътниците на Сатурн. Около планетата обикалят цели 62 луни, а мястото посочено за дом на извънземна цивилизация е Япет – една от тях.
Япет е третият максимален натурален сателит на Сатурн и единадесетият максимален в Слънчевата система. Открит е от Джовани Доменико Касини - френски астроном, роден в Италия, през октомври 1671 година
 фотография: http://www.etdatabase.com/ фотография: http://www.etdatabase.com/
Уоринг твърди, че структурата, която е видял на Япет, без подозрение е извънземна база. Нещо повече – съгласно него НАСА е добре осведомена с типа и местоположението на тази база и съзнателно се пробва да я прикрие, манипулирайки фотосите от спътника на Сатурн. По думите му тайнствената база е с дължина над 5 км. Структури като тази са неопровержимо доказателство за съществуването на НЛО, изрично декларира той.
„ Използвах приложение на моя iPhone, наречено Saturn Atlas, когато забелязах голяма черна конструкция на лунния Япет. Структурата е солидна... към 5 км в дължина, 4 км широчина и 1,5 км височина. “ Това твърди Уоринг и повече от уверен в изказванията си продължава: „ Това е 100% доказателство, че извънземните съществуват и процъфтяват на една от Луните на Сатурн “, написа той на уеб страницата си ET Data Base.
Теоретиците на конспирацията са твърдо уверени, че откритието на ловеца на НЛО е изцяло истинно и е единствено едно от многото такива. Според скептиците обаче, видяното от Скот Уоринг не е нищо друго с изключение на елементарен лунен кратер. А самият той декларира, че, да първата му мисъл е била, че е кратер, само че даже и по този начин да е, в кратера имало нещо, което той оприличава на мистериозна извънземна база.

Скептиците обаче още веднъж не се съгласяват с изказванията му. А от НАСА декларират, че видяното от него е случай на парейдолия – психически феномен, при който човешкият мозък разпознава познати форми в облици, когато гледа неразбираеми и непознати такива и декларират: „ Има доста образци за това събитие на Земята и в Космоса. "
Но Скот Уоринг уверено изяснява още, че той употребявал остаряло приложение на НАСА, в което добре се откроявала странната конструкция. За разлика от новите фотоси на Япет, които съгласно него са видоизменяни от НАСА за да прикрият мистериозния обект, както споменахме и нагоре.
Но каква е истината най-малко към този момент остава тайнственост. Което още веднъж ни връща на въпроса, с който започнахме – съществуват ли в реалност извънземните или са просто плод на човешкото въображение.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР