Днес облачността ще е значителна, но след обяд от запад

...
Днес облачността ще е значителна, но след обяд от запад
Коментари Харесай

След обяд ще има повече слънчеви часове

Днес облачността ще е забележителна, само че след обяд от запад ще стартира да се раздира. Ще бъде съвсем без превалявания. Ще духа слаб, най-вече северозападен вятър.

Минимални температури - сред минус 8° и минус 3°, тук-там в котловините на Южна България до минус 10°- минус 12°; дневните ще се покачат и оптималните ще са сред 4° и 9°, в София 4-5°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна, без превалявания. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максимални температури на въздуха 4-7°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще доминира облачно време, съвсем без превалявания. По-късно денем облачността ще стартира да понижава. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 3°, на 2000 метра - към минус 9°.

В началото на новата седмица ще продължи да се затопля. Ще бъде и най-вече слънчево. В понеделник краткотрайни нараствания на облачността ще има над Източна България. Във вторник от северозапад ще се появи висока облачност, която денем последователно ще се усилва и вплътнява, до вечерта ще обхване по-голямата част от страната. В средата на седмицата ще бъде най-вече облачно, тук-там със слаби превалявания от дъжд, в планините - от сняг. Отново ще нахлува леден въздух и температурите ще се намаляват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР