„Днес няма да влизаме изобщо в сградата на Народното събрание

...
„Днес няма да влизаме изобщо в сградата на Народното събрание
Коментари Харесай

Александър Симов: Мафията държи Борисов на власт

„ Днес няма да влизаме въобще в постройката на Народното събрание и това решение е взето след всички ексцесии, които станаха. Мястото на депутатите от опозицията не е вътре, където се реализират тези позорни политически покупко-продажби, а тук, измежду хората. Мястото ни е измежду тази пъстра комбинация от хора с разнообразни възгледи, които са обединени от едно общо нещо - оставките на Бойко Борисов и Иван Гешев. “ Това сподели Александър Симов, представител на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “, пред България Он Еър, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Социалистът съобщи, че този парламент не работи, защото е тотално изопачен и обезсмислен. „ Стоим в него заради една елементарна причина - да слагаме всяка седмица въпроса за машинното гласоподаване, до момента в който не стане факт. Не го преглеждаме като панацея, не считам, че то ще реши всичките ни проблеми, само че ще спре фабриката за недействителни гласове, която ГЕРБ са си създали. “ Симов напомни, че на последните избори е имало 8% недействителни гласове, и с машинното гласоподаване ще спре този развой.

По мотив изказването на премиера, че мафията е измежду митинга, депутатът изясни, че в действителност мафията държи Борисов на власт. „ Ако той имаше смелостта и куража най-малко един път да се яви очи в очи с националната обич, дано да пристигна и да каже на тези хора, че са мафия. Тук има хора, които не могат да дишат протичащото се в страната, и хора, които по време на пандемията не са получили протегната ръка от страната “, заключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР