Днес не партиите, а ние институциите трябва да даме отговор

...
Днес не партиите, а ние институциите трябва да даме отговор
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Ние сме против да се даде оръжие за Украйна

Днес не партиите, а ние институциите би трябвало да даме отговор можем ли да се оправим с рецесиите. Това е институционален въпрос, а не тясно партиен. Можем, в случай че управляващите се движим в една посока. Важно е по какъв начин тук ще наредим целите на България. Първо - благосъстоянието на народа, развиване на стопанската система, битка с корупцията и гарантиране на мир, и отбрана на неговото достолепие.

 

Кризите доведоха до още беднотия и неравенства. Таван на цените, нарастване ва приходите, работещи небогати, таван на цени, парно, ток и газ, необлагаем най-малко от 504 лв., майчинството да е като минимална работна заплата, безвъзмездни медикаменти за възпитаници и безвъзмездни учебници, преизчисляване на пенсиите, повсеместен обществен пакет и гарантиране благосъстоянието на народа. 

 

Сега имаме по-голямо единодушие на тези ограничения. Благосъстоянието на народа би трябвало да се преследва като цел, а то минава през положително обучение и здраве. Само по този начин може да се гради просперираща страна. Прегледът на образователното положение на учебниците остава приоритет за нас. Здравеопазването затъва от ден на ден. Не може търговията да е водеща в опазването на здравето.  

Даването на пари под масата е проникнало надълбоко в нашия живот и е проникнала във всички публични сфери. Бори се с промяна в правосъдната система. Пияни и дрогирани водачи с чадър  убиват почтени хора.  Внасяме промени в Наказателен кодекс и Наказателно-процесуален кодекс - лишаване на брошура вечно, конфискуване на автомобила, да няма условни присъди и бързо произвеждане. 

 

Смятаме, че мирът е най-висшето човешко богатство. Осъдихме войната в Украйна, помогнахме на украинските бежанци. Но даване на оръжие на Украйна значи замесване на страната във война. Ние сме срещу. Против сме наемане на самолети. Парите са нужни за обществени разноски и отплата на бизнеса.

 

Виждате ли какво се случва в РСМ. Предлагаме декларация, с която да осъдим езика на омразата против достолепието на българския народ и знаци.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР