Днес на специална пресконференция представители на Националния младежки комитет на

...
Днес на специална пресконференция представители на Националния младежки комитет на
Коментари Харесай

Платформата за хуманитарната помощ за бежанците от Украйна вече е активна: Младежите на ВМРО

Днес на специфична конференция представители на Националния юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация показаха готовата платформа, която ще бъде в помощ на бежанците от войната в Украйна. Тя е налична, както в България, по този начин и от чужбина.

Платформата е налична на следния линк- www.bg4bginua.com

Пресконференцията беше открита от Христо Иванов, който показа участниците. Той аргументира основаването на уеб страницата с нуждата от по-голяма организация на процесите в помощ на бежанците от войната в Украйна, в които представители на Вътрешна македонска революционна организация вземат участие интензивно в цялата страна.

Председателят на Националния юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация Михаил Велев, който е и основател на платформата, направи презентация пред медиите.

Платформата е основана за да се канализират напъните на всички искащи да дават помощ било тя под формата на артикули от първа нужда, подсигуряване на работа и заслон, акцентира той пред медиите.

Сайтът е наличен, както за всеки, който предлага работа или място за живеене, по този начин и за всеки, който търси поддръжка и заслон. Целта на платформата е да послужи като медиатор сред тях. Хората ще могат да се свързват непосредствено по сред си. Тя разполага и с автоматизиран превод на британски и украински език, както и с опция за шерване в обществените мрежи. В случай на потребност, доброволци на Вътрешна македонска революционна организация ще дават отговор на посочен телефон.

Като умозаключение ръководителят на младежката организация на Вътрешна македонска революционна организация в София Николай Гергинов подчертава върху припознаването на хрумвания на Вътрешна македонска революционна организация от други политически партии.

Радваме се, че хрумвания на Вътрешна македонска революционна организация се възприемат и от други политически субекти и по тази причина сме подготвени да предоставим тази платформа на държавното управление, с цел да се усъвършенства връзката и координацията, обърна внимание Гергинов.

Доброволци от Вътрешна македонска революционна организация ще работят и като координатори по места за улеснение и усъвършенстване на филантропичните действия. Инициативата е подкрепена от Центъра на бесарабските българи в България, Сдружение „ РОД Интернешънъл “, както и други неправителствени организации.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР