Днес на площад „Кракра“ в Перник, екипът на Български спортен

...
Днес на площад „Кракра“ в Перник, екипът на Български спортен
Коментари Харесай

Тотото пристигна в Перник с джакпоти за над 6 663 000 лева 

Днес на площад „ Кракра “ в Перник, екипът на Български състезателен тотализатор раздаде доста облаги и чисто нов първокласен автомобил. От СПОРТ ТОТО дойдоха в града с невероятни джакпоти за над 6 663 000 лв., които събраха тото почитателите от града на площада.

Чисто нов първокласен автомобил Форд Мондео бе връчен на късметлия от града. Возилото е извоювано посредством чоп от играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ в 68-ия тираж на 25.08.2019 година Освен прелестната нова кола в Перник, тотото раздаде и облаги от специфичната ТОТО лотария. От състезателен клуб „ Миньор Перник “ пък показаха проява по битка.

Късметлията, който подкара новото возило е Севдeлина Александрова. 46-годишната перничанка рядко пропуща тираж и когато играе, го прави със инцидентно определени цифри. Когато схванала, че печели, Севдeлина незабавно съобщила на мъжа си.

Двамата проверявали на няколко пъти квитанцията, с цел да са сигурни, че не е станала неточност. Семейството към момента е в еуфория от облагата.



Севдeлина получи ключовете за автомобила от госпожа Галина Маджарска, областен управител в БСТ. „ Честито на Севделина! Пожелавам на всички участници доста здраве и шанс! Дано идващият тото милионер е от нашия район! “ добави госпожа Маджарска.

Специалната ТОТО лотария зарадва късметлиите с още доста облаги. Най-големият щастливец от нея се оказа Мила Стоянова, тя сграбчи чисто нов ЛЕД СМАРТ тв приемник. Галина Димитрова пък ще се любува на безвъзмездна подготовка по бокс със състезателен клуб „ Миньор Перник “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР