Днес, на фаталния петък, 13 май, градусите рязко се покачват

...
Днес, на фаталния петък, 13 май, градусите рязко се покачват
Коментари Харесай

„Подпалвачката“ възпламенява кината от днес – фаталния петък, 13 май

Днес, на съдбовния петък, 13 май, градусите внезапно се повишават освен на открито, само че и в киносалоните, тъй като е време за новата изпепеляваща екранизация на едно от най-емблематичните творби на Стивън Кинг – Подпалвачката . Комбинирайки детайлите на под напрежение трилър и драма, филмът е пресен и съвременен взор към историята на младата Чарли, притежаваща невероятната дарба да основава огън с мозъка си. Чарли е същински супергерой от плът и кръв, само че дали заложбите ѝ са заложба или злокобно проклинание?

Ексклузивен клип от Подпалвачката предлага трогателен взор към напрегнатата атмосферата на кино лентата и загатва за дълбочината на взаимоотношенията сред Чарли и нейния татко Анди (Зак Ефрон) – взаимоотношения, които са гръбнакът на историята, както в романа на Кинг, по този начин и в актуалната акомодация.

Ще успее ли Чарли да овладее силата си и да отбрани себе си и фамилията си от тези, които желаят да я употребяват с користна цел?

Използвайки способите и изразните средства на жанра, Подпалвачката преглежда тематиките за цената на потиснатите усеща и страхове, и за турбуленциите на израстването и откъсването от вкъщи. Силната трагична основа, в композиция с последните механически постижения в седмото изкуство, които ще слагат феновете право в изгарящия център на прочувствената история, Подпалвачката ще предложи несравнимо киноизживяване на всеки, който се престраши да прекрачи прага на кината.  

Осмелявате ли се да я ядосате? Подпалвачката ви провокира от през днешния ден, съдбовния петък, 13 май единствено в киносалоните.

За кино лентата:

Повече от десетилетие младите родители Анди (Зак Ефрон, Най-великият шоумен) и Вики (Сидни Лемън, Наследници) се укриват в обезверен опит да опазят щерка им Чарли (Райън Кийра Армстронг, Черната вдовица) от това да бъде хваната и подложена на безкрайни проби, а невижданите ѝ пирокинетични качества, да бъдат употребявани за основаване на оръжие за всеобщо заличаване. Анди е научил Чарли да потиска силата си, която се задейства от яд или болежка, само че когато момичето навършва 11 години, огънят става все по-труден и по-труден за управление. След случай, който разкрива местоположението на фамилията, тайнствен действен сътрудник е изпратен по петите им, с цел да залови Чарли и да я постави под надзор един път вечно. Ще има ли Чарли силата да овладее огъня и да избави семейство си?

Режисьор на Подпалвачката е Кийт Томас (The Vigil), сюжетът e на Скот Тиймс (Хелоуин убива), по едноименния разказ на Стивън Кинг, а продуценти са Джейсън Блум (Хелоуин, Невидимия) и носителят на „ Оскар “ Акива Голдсман (Красив ум). Музиката на кино лентата е дело на именития режисьор и композитор Джон Карпентър и сътрудниците му от франчайза Хелоуин Коди Карпентър и Даниел Дейвис. В функциите са Райън Кийра Армстронг, Зак Ефрон, Глория Рубен, Къртууд Смит, Джон Бисйли, Сидни Лемън, Майкъл Грейайс, Тина Янг и др.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР