Днес интуицията е вашият гуру и пътеводител, най-добрият ви съветник.Овен

...
Днес интуицията е вашият гуру и пътеводител, най-добрият ви съветник.Овен
Коментари Харесай

Близнаците да контролират емоциите си, Везните да не се месят в чужди битки

Днес интуицията е вашият гуру и справочник, най-хубавият ви консултант.

Овен – Имате потребност от ентусиазъм за всички аспекти на живота, изключително за любовта. Намерете своя личен метод за развлечение, прибавете малко фикция в всекидневието си. Слушайте тялото си малко повече и задоволявайте главните си потребности.

Телец – Ако се почувствате малко изгубени, не се отчайвайте. Помислете къде се крие същинският източник на вашето безпокойствие. Направете нужното, с цел да прекарате уикенда с неща, които ви отпускат.

Близнаци – Установете надзор над страстите. Мислете повече, преди да говорите. Малко по-уязвими сте на любовния фронт, прогонете подозренията от мозъка си и се предайте на момента. Имате потребност от малко премеждие дружно с колегата, с цел да възродите остарялата пристрастеност.

 дневен хороскоп

Рак – Починете си добре от токсичната среда, която ви натоварва през седмицата и се посветете единствено на околните. Изискванията на хората към вас изсмукват силата ви. Опитайте се нищо да не може да ви извади от естествения ход на нещата.

Лъв – Нещата към вас ще се развиват с необикновено бързи темпове. Трябва да намерите излаз и метод да възвърнете вътрешния си мир. Намерете време в графика си за всички близки. Ще имате финансови терзания, само че нещата последователно ще се уталожат.

Дева – Бъдете умерени в метода си към другите. Излезте да се разноските измежду природата, с цел да подобрите психическото и физическото си здраве. Партньорът ви минава през фаза на развиване, бъдете негова опора.

 дневен хороскоп

Везни – Отдръпнете се от борби, които не са ваши. Изпитвате огромно задоволство от това, че сте потребни на другите и имате огромно въздействие върху тях. Но от време на време потреблението на силата ви на най-много може да ви накара да се почувствате изтощени. 

Скорпион – Понякога подлагате на тестване шанса си, без даже да осъзнавате, че го вършиме. Сега излезте и се забавлявайте. В утрешния ден ще можете да започнете нов план. В любовен проект вашето въображение и креативност ще изненадат прелестно колегата ви.

Стрелец – Постарайте се да хармонизирате мислите и страстите си. С вашето вродено възприятие за естетика ще можете да развиете някои в действителност изобретателни и необикновени хрумвания. Каквито и провокации да срещате, ще намерите гениално решение за тях.

 дневен хороскоп

Козирог – Работили сте интензивно през седмицата и заслужавате малко отмора, тъй че седнете и се насладете на домашния покой. Отпуснете се със съзнанието, че сте мечтани, обичани, нужни и оценени.

Водолей – Днес се чувствате спокойни, стресът е най-малък. Ще се разбирате доста добре с всички, даже с тези, с които преди е било същинско изпитание. В резултат на това ще постигнете доста повече, в сравнение с сте считали за допустимо.

Риби – Днес може да изненадате непосредствен другар или дете, сътрудник с подарък. Не е наложително да има някаква специфична причина за сходно нещо. Може да сте видели нещо, което знаете, че той или тя ще хареса и желаете да доставите наслаждение.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР