Днес и утре - 26.07. и 27.07.2023 г. заместник-министър Гинка

...
Днес и утре - 26.07. и 27.07.2023 г. заместник-министър Гинка
Коментари Харесай

Зместник- министърът Гинка Машова идва днес на посещение във врачанско - целта е да се провери как се справят пострадалите от наводненията през м. юни

Днес и на следващия ден - 26.07. и 27.07.2023 година заместник-министър Гинка Машова ще посетичаст от потърпевшите от наводненията през месец юни региони.

Целта на визитата е да се наблюдава по какъв начин се оправят засегнатите семейства с превъзмогване на последствията от бедствието, какъв е бил резултатът на поддръжката, получена по линия на Министерството на труда и обществената политика, за хората, както и за общините, които имаха опция да се възползват от ориентиране посредством Бюрата по труда на служащи за осъществяване на спешни действия.

Ще бъдат разисквани и зародили усложнения по отношение на достъпа до другите типове поддръжка, опциите за превъзмогването им, както и за усъвършенстване на връзката сред локалната власт и институциите, с цел да се понижи административната тежест за жителите.

Срещата за област Враца ще се организира под семейството на регионалния шеф Надя Донкинска,на 26.07.2023 година (сряда) от 14,30 часа в залата на Областна администрация – Враца.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР