Днес Honda обяви, че компанията вече приема заявки за закупуването на

...
Днес Honda обяви, че компанията вече приема
заявки за закупуването на
Коментари Харесай

Новата дизелова Honda Civic вече и с 9-степенен автоматик

Днес Honda разгласи, че компанията към този момент приема заявки за закупуването на новата дизелова- 1.6 i-DTEC, версия на новото поколение Civic в композиция с високоефективна 9-степенна автоматична предавателна кутия.

От Honda разясняват, че новата модификация на Civic, която е първата по рода си в цялата история на марката, е в положение да предложи впечатляващо нискъ среден разход на гориво от едвам 4.1 литра на 100 километра, като един от “виновниците ” за това е точно новата автоматична предавателна кутия и специално оптимизираната й скица за превключване на обособените скорости.

От марката споделят също по този начин, че с изключение на в стандартен пореден режим на превключване на обособените предавки, новата трансмисия поддържа и функционалност за прескачане, което дава опция за преминаване непосредствено от девета на пета скорост или от седма на четвърта.

Новото осъществяване на дизеловия Civic 1.6 i-DTEC, който е оборудван с един от първите официално тествани мотори по новия стандарт RDE (Real Driving Emission), е с максимална мощност от 120 конски сили, които са налични при 4000/мин, и оптимален въртящ момент от 300 Нм при 2000/мин. В композиция с новата 9-степенна автоматизирана кутия, новата трансформация е в положение да се ускори от 0 до 100 км/ч за 11 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 200 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР