Днес Honda анонсира новата си система за повишаване на активната безопасност

...
Днес Honda анонсира новата си система за
повишаване на активната безопасност
Коментари Харесай

Honda подобрява безопасността на пътя с новата система SENSING 360

Днес Honda анонсира новата си система за повишаване на дейната сигурност и асистиране на ръководството SENSING 360, която обещава съществено повишение на сигурността на колите на марката на пътя.

Сред главните достолепия на Honda SENSING 360, която ще стартира да се вгражда пилотно в продуктите на марката, предлагани на китайския пазар, е елиминирането на мъртвите точки на погледа на водача върху пътя и както подсказва самото име на новата система, това ще се случва около цялото транспортно средство. За целта се разчита на нови 5 радара, покриващи пространството към цялото купе, което гарантира нараснала сигурност за останалите участници пътното придвижване и сериозно преимущество, посредством понижаване на натоварването, за самия лидер по време на управлението.

Новата система Honda SENSING 360 ще бъде от изключително значение при обстановки като излизане от тесни алеи с ограничена видимост върху главния път, при преминаване на кръстовища с пешеходни пътеки, при промяна на ленти и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР