Днес говорихме с Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател

...
Днес говорихме с Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател
Коментари Харесай

Нинова: Много смела е постъпката на Борисов да заяви, че няма да гони руски дипломати

Днес говорихме с Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила по телефона много, за международните тематики, които са притеснителни. Предпочитам да не описвам диалога си с Борисов. Много смела постъпка е от страна на Борисов изрично да съобщи, че няма да гоним съветски дипломати. Това съобщи водачът на Политическа партия "БСП за България " Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Изненадах се от извънредно нападателната реакция на Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, който ни разгласи за антиевропейци, и съобщи, че президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила работи за непознати ползи. Не пазиме съветските ползи, а европейските и българските “, сподели още тя.

„ Няма човек, който поддържа биологически или химически оръжия, Българска социалистическа партия не прави изключение “, добави Нинова.

„ Последните три години има 12 срещи за разговор сред Турция и Европа в Брюксел и Истанбул, сред Доналд Туск и Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари... към профила. Няма нищо историческо в срещата във Варна “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

„ Искаме да се обясни договорката с ЧЕЗ, тъй като визира 3 милиона българи. Има значение дали в бъдеще ще има повишение на цената на тока, както и касае нашата сигурност по пътя за доставка на електрическа енергия. Всичко в договорката е подозрително. Някой с нечисти пари ще купи 1/3 България. Това не е квартален магазин, а национална договорка. Смятаме, че Борисов стои зад договорката. Няма по какъв начин да има такава договорка без министър председателят да знае “, разяснява Корнелия Нинова.

„ Гинка Върбакова санира Пазарджик, Ямбол и Пловдив за 8 милиона лв. “, разкри Нинова.

„ Ние освен вадим данни за ГЕРБ, само че се борим с паралелната страна и корупцията. Ако с тези обстоятелства, които вадим ще допринесем, продължаваме “, сподели водачът на левицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР