Днес е финалът на Държавното футболно първенство за ветерани -

...
Днес е финалът на Държавното футболно първенство за ветерани -
Коментари Харесай

Борисов излиза за победа на Колежа

Днес е финалът на Държавното футболно състезание за ветерани - на Колежа в Пловдив. Бойко Борисов за следващ път ще поведе Бистришките тигри против съперниците им „ Ботев “ (Пловдив), които също се класираха за край.  

Оспорваното дерби ще се играе на чисто новия стадион „ Христо Ботев “, който бе открит след тоталната си реорганизация преди броени дни.  

Бившият министър председател, чието трето държавно управление отпусна солидна сума пари, с цел да може „ Колежа “ да блесне като същинско футболно украшение, ще има опция от първо лице да инспектира ремонта.

Шансовете на „ Витоша “ (Бистрица) за победа са големи, откакто и през предходната 2022 година те сграбчиха купата. На полуфинала Борисов, който играе на терен с съдбовния №13, сподели, че е в отлична форма, като означи хеттрик за своите в борбата против врачанския „ Ботев “.

Всъщност 13-ката е щастливото число на водача на ГЕРБ, защото той е роден на датата 13 юни и не вярвал в известното измежду народа поверие. В тима на Бистришките тигри Бойко е ляво крило, а в случай че през днешния ден с отбора му още веднъж бият в Пловдив, ще се гордеят със седма държавна купа.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР