Днес е 4-ти Лунен ден - Символ на деня е

...
Днес е 4-ти Лунен ден - Символ на деня е
Коментари Харесай

Днес е 4-ти Лунен ден: бъдете внимателни, ще има много изкушения

Днес е 4-ти Лунен ден - Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението, на индивида, вкусил от неразрешения плод.

Това е първият от неподходящите дни - лицемерен ден. Бъдете деликатни, защото денят е цялостен с изкушения и провокации. Ден за разбор, за делене на черното от бялото.

На дейностите на човек, Вселената стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс или не.

Ако нещо не върви както би трябвало, бъдете изключително деликатни, защото това демонстрира, че е време нещо да се промени.

Ако денят е сполучлив и вие сте хванали вълната, значи сте избрали верният път.

Бъдете изключително великодушни на похвали, похвали и благодарности към околните си. Не бива да се произнасят неприятни думи, нито да се позволяват неприятни мисли, тъй като в този момент те имат огромна мощ.

Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Не е изключително уместно за групова работа. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в усамотение. Ако се постанова да имате дейни контакти, въздържайте се да вземате бързи решения.

Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения през днешния ден.

Прочетете още:
Най-опасните зодии съгласно международните криминалисти 3-те зодии, които постоянно намират същинската обич Кой звезден красавец е твоят съвършен полов сътрудник?
За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР