Днес Александър Лазаров съумя да преодолее квалификациите на Чаланджъра в

...
Днес Александър Лазаров съумя да преодолее квалификациите на Чаланджъра в
Коментари Харесай

Българско дерби в Оейраш: Кузманов и Лазаров ще премерят сили още на старта

Днес Александър Лазаров съумя да преодолее квалификациите на Чаланджъра в португалския град Оейраш и се класира за главната скица, където Димитър Кузманов откри място по право. Съдбата пък реши да изправи двамата българи един против различен още на старта, а това ще бъде трети формален дуел сред тях, като до момента са си разменили по една победа. Тези отминали срещи обаче са с отминалост от шест години време, когато Лазаров е към момента младеж и не могат да бъдат съответна насочна точка за идния мач.

Припомняме ви, че през този сезон Алекс към този момент трябваше да премери сили с един от другите ни топ състезатели, а точно Адриан Андреев. Тогава Лазаров се наложи в два сета на Чаланджъра във Форли, а в този момент следва да разберем дали ще може да преодолее съпротивата и на втората ни ракета.

Победителят всред родните ни представители привидно има комфортен чоп в идващия кръг, където вероятните разновидности са тенисист минал през квалификациите и младия румънец Филип Кристиан Джиану, чиито здравословни проблеми не стопират да го изтезават през последните седмица. В същата четвъртина попадна още втория подложен Зденек Колар, а локалният представител Нуно Борхес, е другото по-известно име, което ще се изявява в долната половина на схемата.

Ето я и цялостен чоп на главната скица в Ойераш:

Oeiras 2 Challenger 80 - Qualifiers placed
— Tennis Draws (@DrawsTennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР