Днес, 6 април 2022 година в град София, BILLA България

...
Днес, 6 април 2022 година в град София, BILLA България
Коментари Харесай

BILLA България с първа копка на нов търговски обект в град София

Днес, 6 април 2022 година в град София, BILLA България стартира построяването на нов търговски обект, ситуиран в кв. „ Модерно предградие “ на бул. Европа №2.

Екипът на комерсиалната верига и партньори-изпълнители на плана, направиха символичната първа копка, откакто беше отслужен церемониален водосвет.

Обектът ще предложи съвременно пространство за извършване на покупки, в което клиентите ще открият богато многообразие от свежи артикули на налични цени.

„ Всяко начало носи доста неспокойствие и отговорност, за това, което следва да бъде построено, ето за какво през днешния ден се събираме с сътрудниците и екипите, които вършат едно такова начинание сполучливо. Експанзията на комерсиалната верига продължава с дейни темпове, без значение от всички провокации на актуалната обстановка, с цел да бъдем близо да българския консуматор, да насърчаваме българското произвеждане, предоставяйки му комерсиална територия и да разкриваме нови работни места, “ показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.



Новият обект ще разполага с обща повърхност от 1 500 кв. м., като комерсиалната и касовата зона на магазина ще бъдат ситуирани върху 925 кв.м. С цел обезпечаването на повече комфорт, местоположението ще предложи 74 паркоместа, измежду които 4 места за хора със специфични потребности и 2 с опция за зареждане на електрически автомобили.

Магазинът ще разполага с нови енергоспестяващи решения в унисон със тактиката на компанията за дейно потребление на естествените запаси, а клиентите ще разполагат с благоприятни условия за избор на висококачествени артикули, измежду които продукти от личните марки на веригата - „ BILLA Градини “, „ Българска ферма”, Clever, BILLA и BILLA Premium, както и такива на потвърдени български производители.

Строежът на новия магазин е част от дълготрайната тактика за интензивно разширение на комерсиалната мрежа в цялата страта. Компанията продължава да обновява броя на обектите си, като способства и за икономическото развиване на среднонаселените райони и дава достъп на повече клиенти до разнообразието от артикули, които предлага.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР