Днес, 5-ти февруари заседава Общинският оперативен щаб за превенция и

...
Днес, 5-ти февруари заседава Общинският оперативен щаб за превенция и
Коментари Харесай

Няма позитивни на COVID-19 тестове на учители в Асеновградско

Днес, 5-ти февруари заседава Общинският действен щаб за предварителна защита и битка с ковид в Асеновград. Кметът на града и ръководител на щаба лекар Христо Грудев напомни, че по дарителската сметка към момента са непокътнати към 33 000 лв., който могат да бъдат употребени при зародила нужда.
Положителните на COVID-19 проби за последната седмица, регистрирани в община Асеновград, са 11. За същия интервал са приети в болница четирима души. В общината се регистрира спад на заболеваемостта. Общият брой на признатите в МБАЛ – Асеновград пациенти е 15. Двама от тях са на интензивно лекуване. Лечебното заведение има подготвеност за осъществяване на имунизационна акция, неотложно след подаване на инструкции от Министерството на здравеопазването (МЗ).
 Марияна Николова: Антигенните проби са опция за туризма Марияна Николова: Антигенните проби са опция за туризма
Дали ще бъда с качулка, или не зависи от времето, само че аз вървя по местата за настаняване и изхранване като скришен клиент. Мога да ви уверя,...
Училищата на територията на общината са безвредна среда, показват шефовете от двете образователни заведения и членове на Общинския действен щаб. Осигурени са дезинфектанти, бактерицидни лампи, обособени са направления на придвижване на ученическия поток. Резултатите от проучването с антигенни проби на демонстрират, че няма нито един болен от педагогическия личен състав все още . Училищата заявяват, че са в подготвеност за осъществяване на имунизационна акция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР