Днес, 21 септември 2023 г., се навършва точно една година

...
Днес, 21 септември 2023 г., се навършва точно една година
Коментари Харесай

Лондон: Една година след мобилизацията - умора и нисък боен дух

Днес, 21 септември 2023 година, се навършва тъкмо една година от през 2022 година, при която към 300 000 съветски резервисти бяха призовани да се бият в Украйна , написа в ежедневния отчет на разузнаването на английското министерство на защитата.

На 15 септември 2023 година ръководителят на комисията по защита на Държавната дума на Русия и някогашен военачалник Андрей Картаполов повтори, че мобилизираният личен състав е длъжен да служи по време на " специфичната военна интервенция ".

В ново самопризнание за тежката конюнктура на фронта той сподели още, че не е допустимо персонален състав да бъде ротиран отвън оперативната зона по време на работа.

Липсата на постоянни ротации на части отвън бойното дежурство е доста евентуално един от най-важните фактори, допринасящи за ниския военен дух и неуспеха на съветската войска да организира образование на по-високо равнище на мобилизираните след нашествието . Липсата на такова образование е доста евентуално да способства за компликациите на Русия при провеждането на сполучливи комплицирани настъпателни интервенции.
 Лондон: Наемайки чужденци, Русия се пробва да избегне нова вълна на готовност преди изборите
Лондон: Наемайки чужденци, Русия се пробва да избегне нова вълна на готовност преди изборите

В страната живеят към 6 милиона мигранти от Централна Азия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР