Днес, 21 април, Елизабет Втора щеше да навърши 97 години.

...
Днес, 21 април, Елизабет Втора щеше да навърши 97 години.
Коментари Харесай

Днес Елизабет Втора щеше да навърши 97 години

Днес, 21 април, Елизабет Втора щеше да навърши 97 години. Макар сега кралският двор да се приготвя за идната на 6 май коронация на Чарлз, най-близките й не пропуснаха да отдадат респект на починалата кралица.
 Как крал Чарлз и принц Уилям продължиха завета на кралица Елизабет Втора
Чарлз продължава делото на майка си

С едно просто, само че значимо деяние

На формалния профил на принца и принцесата на Уелс беше оповестена фотография, която досега не е ставала обществено притежание. На нея виждаме Елизабет седнала на диван дружно с огромна част от внуците и правнуците си.

Снимката е направена от Кейт Мидълтън през лятото на 2022 година в обичаното място на кралицата - двореца Балморал, където тя умря на 8 септември предходната година. До кралицата седят внуците на щерка й принцеса Ан Савана Филипс и Миа Тиндал, която държи братчето си Лукас.

Отзад от ляво на дясно са Лена Тиндан, принц Джордж, принцеса Шарлот, Айла Филипс и принц Луис. Най-отзад са единствените внуци на Елизабет на фотографията - лейди Луиз и брат й Джеймс, деца на най-малкия наследник на кралицата принц Едуард.

На формалния профил на крал Чарлз и Камила също беше маркиран рождения ден. Със фотография на Елизабет в люляков костюм се напомня в резюме историята й. " Когато нейно величество се ражда през април 1926 година, принцеса Елизабет и фамилията й не подозират, че един ден тя ще стане кралица ", се споделя в текста.

След абдикацията на чичо й Едуард от престола, крал става татко й Едуард Шести. След гибелта му през 1952 година, Елизабет става кралица едвам на 25 години. И се трансформира в най-дълго царувалия монарх във Англия, единственият отпразнувал Платинен празник.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР