Дмитрий Медведев, заместник-председател на руския Съвет за сигурност, прогнозира, че Европа

...
Дмитрий Медведев, заместник-председател на руския Съвет за сигурност, прогнозира, че Европа
Коментари Харесай

Медведев предрича, че Европа ще изчезне напълно

Дмитрий Медведев, заместник-председател на съветския Съвет за сигурност, предвижда, че Европа ще изчезне изцяло ". Това ще бъде резултат от " доста плачевните " дейности на сегашните европейски водачи, съгласно Медведев.

" Това ръководство на възвишените младоевропейски изроди ще приключи доста зле за " остарялата европейска цивилизация ". Тя към този момент се разпада под натиска на емигрантите, идващи от всички краища на света. А скоро тя ще изчезне изцяло, повтаряйки добре познатия мит за Зевс, който отвлича Европа ", написа политикът в своя канал в Телеграм.

В същото време Медведев акцентира, че днес ролята на бика, в чийто облик се е появил Зевс в древногръцкия мит, ще бъде изиграна от " нахалната Америка, която се обслужва с отворена от сласт уста от предатели на европейските ползи като Полша и балтийските страни ".

Медведев определя Зеленски като " космат фотомодел със зелена миризлива тениска ", който се разхожда из Европа с " цирк марионетки ", последван от " излъчвания онлайн, първи страници и фамилни фотоси ", а паралелно с това има " стотици всекидневно умиращи мобилизирани украинци, принудително впрегнати да пазят ползите на ръководещата нацистка клика ".

Вече писах за това, че сегашните европейски " водачи ", всички те жалки дилетанти, откровени русофоби и интелектуални пигмеи, в никакъв случай няма да се приближат даже до своите прародители. Тези, които след най-опустошителната война на ХХ век построяват нова, самостоятелна и просперираща Европа.

Но всички повече или по-малко съответни хора, изключително от по-възрастното потомство, живеещо измежду отломките на великата Римска империя, в този момент виждат, че им е било продадено някакво на ниска цена порнографско шоу. Гнусна и мръсна фикция, която носи на европейците единствено проблеми.

Медведев повтаря тезите за обществената цена, която европейците заплащат - да се къпят по-малко, да ядат по-малко и да включват газовите горелки.

Той поставя под въпрос дали европейците ще се примирят с " огромния американски брат ", въпреки и той да разполага с главната печатница, въпреки и никой да не знае каква е ориста на еврото.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР