Джулката отново даде възможност на своите последователи да ѝ задават

...
Джулката отново даде възможност на своите последователи да ѝ задават
Коментари Харесай

Джулката гръмна с новина: Ще слага още силикон и не само!

Джулката още веднъж даде опция на своите почитатели да ѝ задават въпроси, а един от тях бе много любопитен.

“Какво ще си правиш при лекар Георгиев?” - гласеше той. Гани нееднократно е споделяла, че се доверява на услугите на пластичния хирург доктор Николай Георгиев, който е брачен партньор на естрадната певица Елвира Георгиева.

Преди време тя разкри, че е избрала точно него, с цел да си направи четвърта подред промяна на носа. “Исках да си стесня носа още малко. Не че ми беше противен носът де, само че аз просто желаех още малко горната част да се стесни, да ми се махне и една бариера трябваше. Избрах и български хирург, експерт с дълготраен опит – доктор Николай Георгиев! Ами стига към този момент с тези турски хирурзи, дано изберем българското! Всички турски лекари ни вършат идентични носове. Аз за моя платих 3000 евро, толкоз ми излезе, действително цената зависи и от това, от което пациентът има потребност или иска”, сподели тогава Джулиана.



Този път обаче Джулката е решила да направи някои усъвършенствания по бюста и дупето си. Това призна самата тя в отговор на въпроса, заложен ѝ от почитател. “Дупе и по-големи гърди” - бяха нейните точни думи.

Преди време Гани показа, че за първи път се подложила на интервенция на 21 години. Тогава тя се изявявала като танцьорка на стълб в Пловдив. По-опитните ѝ колежки я посъветвали, че с по-голям бюст ще изкарва повече бакшиши. „ Като си сложих силикона, ползата към мен скочи. Получвала съм по 500 лв. единствено за един сексуален танц!”, разказвала е Джулка за предишното си, без да се тормози. Инфлуенсърката има 3 интервенции на гърдите си. “Суетата си оказа въздействие. Смятам, че сега бюстът ми е съпоставим с височината ми!”, сподели тя преди време. В момета Гани има близо 2000 кубика в гърдите си, само че очевидно и те не са ѝ задоволителни.

Джулиана е разказвала, че се увлякла толкоз по естетичните корекции и пластичната хирургия, тъй като като момиченце обожавала куклите Барби и мечтаела за този блян, а дали това е задачата ѝ сега, следва да разберем.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР