Джулиана Гани е една от най-популярните личности в България. Силиконовото

...
Джулиана Гани е една от най-популярните личности в България. Силиконовото
Коментари Харесай

Джулиана Гани проговори за втората си бременност и третия брак

Джулиана Гани е една от най-популярните персони в България. Силиконовото украшение бе втората най-търсена личност у нас за предходната година в интернет след премиера Кирил Петков.

В момента Гани се любува на връзката си с новото си гадже.  " България Днес "  я потърси да разкрие какво се случва с дребната Джулка, ще има ли женитба и какво значи да си инфлуенсър.

- Джулка, какво се случва с теб? Едни настояват, че ще се жениш, други - че си бременна?

- Това е прекомерно персонално. Не мога да отрека слуховете, само че и не мога да ги потвърдя. Мога единствено да кажа, че на този стадий няма да има трета женитба.

- Миналата година беше на второ място за най-търсена персона у нас в Google. Пред теб бе единствено министър председателят Кирил Петков. Как се реализира това?

- Дори не знаех за тази ранглиста. Бях доста сюрпризирана от този факт, че съм толкоз напред. Научих, до момента в който бях на фотоси. Телефонът не спираше да звъни. Оказа се, че са Би Ти Ви " Новините ". Те ми споделиха, че след премиера аз съм най-търсената персона в България. Честно да кажа, нямам концепция за какво. От една страна, може би тъй като съм сполучлива в начинанията си. От друга, поради свадите в последните няколко месеца сред мен и някогашния ми мъж. Хората се интересуват от клюката - разводът, детето, интригата. Това ги тласка очевидно да търсят, да четат и да им е забавно.

- Спомена свадите. Затихнаха ли към този момент те?

- Не на 100 %. От някогашния ми мъж излиза все нещо ново. Той си води всевъзможни нови каузи. Опитът му да ми опетни имиджа не се получи. Мога да кажа, че с помощта на свадите съм станала още по-успешна в интернет.

- Отново легна под ножа. Какво оперира този път?

- Преди два месеца си направих носа. Всички ме питат какъв брой пари е коствала интервенцията. Веднага споделям - 4200 евро. Висока е сумата, само че е направена при един от най-хубавите лекари, който се е грижил за Николета и Азис. Носът ми към този момент е по-тънък и чип. Много съм удовлетворена. Засега не премислям да си върша нещо. Но... не се знае (смее се).

- Как вървят срещите ви с Давид?

- Всяка седмица го виждам от петък до неделя. Уикендите е при мен. Най-често го повеждам в Пловдив, с цел да го види баба му. Сега, в по-топлите дни към този момент, ще го повеждам по комплекси, с цел да може да се забавлява на воля, да тича, да си играе с децата. През седмицата Давид е при татко си. Той го води на ясла. Опитваме се да се разбираме, макар че е мъчно. Но се стараем в името на детето.

- А какво се случва в професионален проект?

- Вече съм бизнесдама. Има личен бранд. Регистрирах си компания. Марката ми ще е напълно ориентирана към дами - за коса, за добър сън и така нататък Няма аз да го популяризирам, а ще ангажирам известни за тази работа. Винаги съм мечтала да се занимавам с нещо мое. Логото на марката е въодушевено от една моя фотосесия. На фотографията съм с една шапка. Много я одобрявам и взех решение това да ми бъде емблемата.

В същото време най-накрая си купих и апартамент в София. Досега съм живяла все на квартира. Реших, че ми е време да имам нещо мое. Апартаментът го взех на зелено. Още се строи. Ще е подготвен в края на 2024 година. Намира се в полите на Витоша.

- Собственият бизнес значи ли, че към този момент няма да се занимаваш с инфлуенсърство?

- Не, въпреки че ми е много мъчно да комбинирам всичко - грижите за детето, бизнеса, гаджето и всичко останало. Но мисля, че ще се оправя. Ще направя цяла войска от известни персони, които да работят с мен. В интернет е бъдещето. Това е новата съвременна специалност. Хората може да подценяват това, само че се изкарват доста пари.

- Обясни какво е да си инфлуенсър...

- Доста комплициран развой е. И лишава значително време. Първо среща с марката, който ти е предложил да работиш с него, по-късно самичък би трябвало да измислиш видео или фотография с дадения артикул. Следва обработка на фрагмента, или монтаж. След това би трябвало да се предложи и подобаващ текст. И компанията би трябвало да е удовлетворена. Това лишава 4-6 часа, почти един работен ден. Тук не поставям времето, в което би трябвало да се направя красива. Не може да се фотографирам, когато ставам от сън. Правя си косата, гримирам се, а за това си плащаш ти.

- Ти си една от най-популярните персони в интернет. Търсят ли те млади и амбициозни хора за препоръки в тази сфера?

- Не, препоръки не ми желаят. Може би се опасяват от мен (смее се). Сигурно им наподобявам надута. По-често ме питат за общи планове - да работим дружно. А не да им давам препоръки. Може да напиша една книга за това. Вече имам издадена една, а в този момент може и втора. Ако нещата вървят все по този начин нагоре, е изцяло допустимо да издам част от тайните си в книга.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР