Джоузеф Баена, незаконният син Арнолд Шварценегер, който дълги години беше

...
Джоузеф Баена, незаконният син Арнолд Шварценегер, който дълги години беше
Коментари Харесай

Незаконният син на Шварценегер е нежелан от братята и сестрите си

Джоузеф Баена, противозаконният наследник Арнолд Шварценегер, който дълги години беше защитаван в загадка, е отбягван от другите деца на артиста, оповестява " Daily Mirror ".

По-рано този месец звездата от " Терминатор " разкри по какъв начин аферата му с икономката и общото им дете взривиха фамилията му. 

Джоузеф е най-малкото от петте деца на Арнолд. Майка му е Милдред Баена, тя го ражда, до момента в който Шварценегер още беше женен за Мария Шрайвър, която е майка на другите му четири деца.

Най-голямата щерка на Арнолд, 33-годишната Катрин Шварценегер, не предложения Джоузеф на сватбата си с Крис Прат през 2019 година, макар че полубрат й изпрати своите положителни пожелания.

И в този момент се твърди, че децата от брака на Командо " не обичат " Джоузеф, защото са участвали настрана на премиерата на " FUBAR " на татко си.

Джоузеф е културист, фитнес модел и артист, който в този момент се радва на близки връзки с известния си татко.

Но децата на Арнолд от Мария - Катрин Шварценегер, на 33, Кристина Шварценегер, на 31, Патрик Шварценегер, на 29, и Кристофър Шварценегер, на 25, - не наподобяват толкоз гостоприемни в приемането на Джоузеф в клана. 

През 2019 година, когато Катрин се омъжи за Крис Прат, се твърди, че не е поканила своя полубрат и той е прибягнал до това  да изпрати на двойката своите поздравления в Instagram.

След обилната женитба в Монтесито, Калифорния, Катрин показа в Instagram, фотография от деня. Джоузеф разяснява: " Поздравления! " и разгласява емоджита две сърца и бутилка шампанско.

Източник сподели на " Page Six " докладвал тогава, че Катрин и сестра й Кристина " в действителност нямат връзка с Джоузеф ".
Снимка: Getty Images
Но макар че връзките им наподобява леденостудени, децата към този момент са познавали Джоузеф като наследник на икономката, преди връзката татко им с нея да бъде разкрита.

" Той е израснал към тях. Бил е постоянен посетител в имението в Пасифик Палисейдс, където фамилията живееше от 1986 до 2003 година ", твърди източникът. 

Катрин била критикувана на Националния ден на братята и сестрите, когато показа детски фотоси на тримата си братя и сестри - само че не и на Джоузеф.

Междувременно Арнолд призна какъв брой комплицирана е връзката сред децата му.

" Джоузеф е страховит и изцяло схваща обстановката ", сподели бащата на пет деца пред Хауърд Стърн през 2015 година " Ситуацията е доста сложна за него. Ситуацията е доста сложна за другите ми деца. Ситуацията е доста сложна за фамилията ми. Беше мъчно за всички. Но се случи и в този момент би трябвало да разгадаем обстановката, нали? ".

Миналия месец цялото семейство пристигна на премиерата в Лос Анджелис на новия сериал на Netflix " FUBAR " с Арнолд.

Но Джоузеф вървял самичък по аления килим и съгласно очевидци не се срещнал с полубратята и сестрите си на събитието.

През 1996 година Арнолд се впуска по отношение на икономката Милдред Баена, която забременява и стават родители девет месеца по-късно, което се случва единствено пет дни след раждането на сина на Мария и Арнолд - Кристофър.
Снимка: Getty Images
По това време никой не знае, че синът на Милдред в действителност е дете на Арнолд или че Кристофър е негов полубрат.

Но когато синът на Милдред Джоузеф пораснал, тя забелязала, че той доста наподобява на известния артист. През 2010 година, когато Джоузеф е на 13 години, той научава кой е биологичният му татко, откакто медиите го оповестиха.

Арнолд сподели, че " сърцето му е спряло ", когато Мария се изправила пред него за аферата по време на сесия при терапевт.  " Един ден той сподели: " Днес Мария желае да бъде доста съответна за нещо. Тя желае да знае дали сте бащата на Джоузеф ". Мислех, че сърцето ми е спряло. И тогава споделих истината ", призна артистът културист. Мария естествено е била съкрушена от това. 
Снимка: Getty Images
След това Арнолд признава, че аферата, която е имал с икономката, е била най-големият му " неуспех ", добавяйки, че е " предизвикал задоволително болежка " на фамилията си " и отбелязва по какъв начин " всеки трябваше да страда ".

" Мария трябваше да страда, децата трябваше да страдат, Джоузеф, майка му, всички. Ще би трябвало да пребивавам с това до края на живота си ", добави той.

След като Арнолд призна, че има връзка с тяхната икономка, Мария подаде молба за бракоразвод с " Мистър Олимпия "  след 25 години брак през 2011 година

Двойката беше разграничена съвсем десетилетие, преди разводът им да бъде публично финализиран през декември 2021 година

Междувременно връзката на Джоузеф с татко му наподобява процъфтява и той сподели, че " стартира да наваксва " в това да наподобява на него, оформяйки бицепси във фитнеса. 

Джоузеф сподели, че Арнолд е " в действителност подкрепящ " и го тласка да " работи настойчиво ", в това число го предизвиква да развива свои планове.

" Основният му съвет постоянно е бил, процедура, процедура, процедура ", сподели той.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР