Не искам да работя до седемдесетте години“, казва Рошел Уайт,

...
Не искам да работя до седемдесетте години“, казва Рошел Уайт,
Коментари Харесай

Можете ли да си позволите да се пенсионирате по-рано?

„ Не желая да работя до седемдесетте години “, споделя Рошел Уайт, която ръководи маркетингова организация в Милтън Кейнс. Вместо това 38-годишният възнамерява да се пенсионира на 56.

Това е ранна цел, само че не толкоз извънредно. Популярността на придвижването „ Огън “ – реализиране на финансова самостоятелност и ранно пенсиониране – набъбна през последните години, защото от ден на ден служащи посвещават своите кариери и капиталови портфейли на една-единствена привлекателна цел: 30 или даже 40-годишно пенсиониране.

„ Откакто се концентрирах върху пенсиите и пенсионния си проект, знам какво би трябвало да направя в [моя] бизнес, с цел да направя задачите си освен жизнеспособни, само че и действителност “, споделя Уайт.

Има опасности, несъмнено. „ Ранното пенсиониране е трогателен, само че безценен бизнес “, споделя Алис Гай, началник на отдела за пенсии и спестявания в капиталовата платформа Interactive Investor. „ Нуждае се от деликатно обмисляне, с цел да могат парите ви да устоят дистанцията. “

Първата стъпк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР