Джони Деп се среща сериозно с адвокатката, работила по делото

...
Джони Деп се среща сериозно с адвокатката, работила по делото
Коментари Харесай

Има ли връзка Джони Деп с адвокатката по делото му във Великобритания

Джони Деп се среща съществено с адвокатката, работила по делото му във Англия, оповестява „ Метро “. Това е някогашната му адвокатка Джоел Рич .
Звездата от " Карибски пирати " е завързал романс с адвокатката, която го представляваше по време на делото му за клюка против вестник " Сън " през 2020 година

Въпреки че 59-годишният артист не съумя да завоюва делото, се счита, че двойката се е сближила по време на процеса , което е довело до връзка. Вътрешен източник твърди, че " химията сред тях е отвън рамките " и нещата стават " съществени ".

" Между тях е съществено. То е същинско ", споделя източникът.

Рич не беше част от неотдавнашната правосъдна борба на Деп против Амбър Хърд , в която Бен Чу и Камила Васкес сполучливо водеха делото. Въпреки това тя беше видяна в правосъдната зала във Вирджиния, подсилвайки слуховете за връзка.

" Тя нямаше никакво професионално обвързване да бъде там. Беше персонално ", добавя вътрешният източник пред „ Us Weekly “.

Правната експертка сега е омъжена и има две деца, само че се твърди, че е в развой на бракоразвод.
Звездата от " Едуард Ножиците " към момента не е дал отговор обществено във връзка изказванията.

По време на продължителния му шестседмичен развой, почнал през април тази година, се появиха спекулации, че скрито се среща с Васкес, като на моменти двойката изглеждаше близка в правосъдната зала. Тогава тя отхвърли изказванията в диалог със списание „ People “, като разгроми слуховете като " сексистки ".

„ Предполагам, че това е част от живота на една жена, която просто си прави работата “, сподели тя. „ Разочароващо е, че някои медии се настояват, че връзките ми с Джони, който е мой другар и който познавам и съставлявам от четири години и половина, е било несвоевременно или непрофесионално. Разочароващо е да чуя това. Аз съм колумбийко-кубинка. Аз съм пряма. Прегръщам всички. И не се срамя от това. Ако мога да осигуря някаква разтуха, несъмнено, го върша, без значение дали ще е да го държа за ръка или да му кажа, че сме там и се борим за него, тъй като той го заслужава. Освен това обвиняването е неетично. То е сексистко. Това е тъпо и разочароващо, само че в това време това е нещо, което е на дневен ред. Не мога да кажа, че съм доста сюрпризирана “.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР