Джони Деп и Кейт Мос са двойка в периода между

...
Джони Деп и Кейт Мос са двойка в периода между
Коментари Харесай

Когато Джони Деп кара Кейт Мос да бърка в панталоните му

Джони Деп и Кейт Мос са двойка в интервала сред 1994 година и 1998 година Разделят се, с цел да може той да се посвети на актьорската специалност. И по всичко проличава, че без значение годините, които са минали, не престават да изпитват огромно почитание един към различен.
 Кейт Мос, Джони Деп и има ли възможност двамата да се съберат още веднъж
Заедно ли са още веднъж Кейт Мос и Джони Деп

Поводи за подозрение

Да не забравяме, че Кейт Мос свидетелства в делото, което заведе Джони Деп против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд, като напълно изрично отбрани артиста. Показанията ѝ безспорно помогнаха на артиста да завоюва делото. 

В скорошно изявление за Sky News Кейт Мос разкрива някои детайлности за връзката им, като да вземем за пример фактът, че артистът, с който бяха двойка в предишното, и е подарил първите диаманти, които в миналото е имала.

Поводът да спомене диамантите е диалогът ѝ по отношение на една от най-забележителните ѝ корици през годините, а точно тази за британския Vogue през 1995 година, където Мос е облечена в бяла рокля на Джон Галиано. 

Тя си спомня и за бижутата, които носела по това време. Интересното в тази ситуация обаче е по какъв начин тъкмо ги е получила.

" Диамантената огърлица, която Джони ми даде, всъщност бяха първите диаманти, които в миналото съм имала. За да ги получа обаче, трябваше да ги взема от панталоните му. Бяхме излезли на вечеря и Джони сподели: " Имам нещо в задника си, можеш ли да погледнеш? ", а аз отвърнах: " Какво? ". Той обаче ме насърчи да пъхна ръката си в панталоните му. За огромна моя изненада извадих диамантена огърлица. Тази диамантена огърлица, с която позирах ", споделя Кейт Мос. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР