Джонатан Друин отбеляза 54 секунди след началото на продължението при

...
Джонатан Друин отбеляза 54 секунди след началото на продължението при
Коментари Харесай

Александър Георгиев бе титуляр при шампионатен успех на Колорадо Аваланч

Джонатан Друин означи 54 секунди след началото на продължението при успеха на Колорадо Аваланч против Питсбърт с 5:4. Роденият в Русе вратар на спечелилите Александър Георгиев бе титуляр и се отличи с значими спасявания.

Питсбърг водеха с 4:0 4:20 минути преди края на втората част. Натан МакКинон записа гол и две асистенции, като продължи серията си от точки в 18 мача. Сидни Кросби от Питсбърг се регистрира с гол и 3 асистенции, Браян Ръст, Пиер-Оливие Жозеф и Джесе Пуляярви бяха другите голмайстори за гостите.



Антъни Сирели от Тампа Бей вкара 59 секунди след началото на продължението за отбора си при триумфа над Анахайм с 3:2. Антъни Дюклер записа гол и надлежно точка в седми следващ мач, откогато бе притеглен от Тампа Бей в последния период на пазара. Люк Гленденинг постави завършек на головата си суша от 11 мача, а Никита Кучеров усъвършенства отборния връх от асистенции в 13 следващи срещи. За Анахайм Рос Джонстън означи за първи път от близо две години, а Павел Минтюков също се разписа.

Джак Хюз записа гол и асистенция в своя мач №300 в постоянния сезон при триумфа на Ню Джърси над Ню Йорк Айлъндърс с 4:0. Каапо Кахконен направи 36 спасявания за спечелилите. Ню Джърси завоюва за трети път в последните 4 срещи, а Айлъндърк позволиха седмо проваляне в 8 мача.

Алекс Овечкин осъществя две попадения, с цел да помогне на Вашингтон да победи Уинипег с 3:0. Ти Джей Оши записа две асистенции, а Чарли Линдгрен избави 27 шута за отбора от столицата, който влезе в зоната за " уайлд кард " в Източната конференция.

Фредерик Андерсен направи 32 спасявания за Каролина при успеха над Торонто с 2:1. Брейди Скай и Себастиан Ахо вкараха в първата част за спечелилите. Никълъс Робъртсън бе голмайстор за Торонто.

Защитникът Джейкъб Чичрън записа два гола при триумфа на Отава против Едмънтън с 5:3. Тим Щуцъл и Дрейк Батерсън помогнаха с по гол и две асистенции, а Паркър Кели вкара в края на мача на празна врата. Йонас Корписало отрази 33 удара към вратата си. Еван Бушар имаше присъединяване и в трите попадения за Едмънтън.

Сам Райнхарт доближи до мизата от 50 гола през сезона, като се разписа два пъти за Флорида при триумфа над Филаделфия с 4:1. Владимир Тарасенко и Картър Верхеге също вкараха за " Пантерите ", до момента в който Брандън Монтур направи три асистенции. Боби Бринк означи единственото попадение за Филаделфия.

Миро Хейсканен вкара 5:28 минути преди края на мача, а Джейк Отингер избави 26 удара при триумфа на Далас над Аризона с 4:2. Тайлър Сегуин и Мат Дюшен помогнаха с по гол и две асистенции, а Джейми Бен също вкара за Далас, който се бори с Колорадо за първото място в Централната дивизия. Клейтън Келър и Ник Бюгстад се разписаха за Аризона.

Джей Джей Петерка изведе напред Бъфало в третата част за триумфа при гостуването на Калгари с 4:1. Таге Томпсон записа гол и асистенция, Пейтън Кребс и Конър Клифтън също вкараха. Джонатан Юбердо се разписа за Калгари, който има три следващи загуби.

Алекс Нюхук вкара два пъти, а Кейдън Гуле се регистрира с гол и две асистенции за триумфа на Монреал над Сиатъл с 5:1. Ник Сузуки добави гол и асистенция, а Майк Матесън също вкара за канадците. Вратарят им Кейдън Примо отрази 36 удара. Джордан Еберле означи за Сиатъл, който е в серия от 8 мача без победа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР