Джон Джоунс сподели мнението си за провалилата се битка с

...
Джон Джоунс сподели мнението си за провалилата се битка с
Коментари Харесай

Джон Джоунс: Нгану имаше шанс да се бие с мен, но не вярваше в себе си

Джон Джоунс показа мнението си за провалилата се борба с Франсис Нгану.

Феновете нямаха самообладание да ги видят един против различен в пердах за купата в тежка категория. Очакваше се тази борба да се случи през март. За страдание преди няколко седмици Нгану реши да не възобновява своя контракт с UFC. Той оваканти златото си и напусна организацията.

От щаба на Нгану споделиха, че той се тормозил от загуба против Джоунс. Такова проваляне щяло да понижи неговите активи на свободния пазар. Сега от UFC уредиха борба за вакантната купа на Нгану, а за нея ще се бият Джоунс и Сирил Ган при започване на март.

Bones споделя, че постоянно ще е подготвен за Нгану. Той се оправда, че не е отговорен за пропадналата среща.

„ Не мисля, че заслужавам рецензия. Тук съм. Франсис имаше опция да се срещне с мен, само че я отхвърли. Ако някой би трябвало да бъде подложен на критика, това е Франсис Нгану.

Ако не се неистина, той получи най-големия контракт в историята на тежката категория. Имаше късмет да се бие с мен, само че не вярваше в себе си. Нгану не вярваше в себе си.

Не смееше да заложи на себе си. Но не изключвам тази борба. Той може да се бие в бокса, само че постоянно е добре пристигнал в UFC. Винаги ще бъде огромна, огромна борба. Готов съм за това. “, сподели Джоунс пред RMC Sport.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР