Джоана Нуамеруе се впуска в професионалния бокс с престижно участие

...
Джоана Нуамеруе се впуска в професионалния бокс с престижно участие
Коментари Харесай

Джоана Нуамеруе в Боен клуб Sportal: Отдавам се на профи бокса


Джоана Нуамеруе се впуска в професионалния бокс с влиятелно присъединяване на дълго чаканата галавечер в Пловдив на 14 декември, чието главно събитие ще бъде борбата на Тервел Пулев против американеца Дешон Уебстър. Тервел и Джоана бяха специфични посетители в предаването " Боен клуб Sportal ".

 Тервел Пулев и Джоана Нуамеруе гостуват в @@@
“Спортувала съм таекуондо, кикбокс и бокс, в този момент съм решила да се отдам на професионалния бокс, тъй като там се усещам най-добре. Осъзнала съм разликите в стойката и в метода към ударите в другите спортове, боксът е доста друг.

Имала съм 23 травми и 9 интервенции, отсъствах 1 година от спорта, заради злополука, тъй че можеше въобще да не съм тук. Яд ме беше, че съм принудена да не присъствам, само че пък се завърнах по-силна и по-мотивирана, към този момент нищо не може да ме спре.

 Тервел Пулев и Джоана Нуамеруе гостуват в @@@
Голяма чест за мен е да вземам участие на галата в Пловдив, благодаря на уредниците, че ми предоставиха тази опция. Само поздравления и благодарност към триумфите на братя Пулеви, нека в миналото съумея да стигна до тяхното ниво”, сподели Джоана в студиото на Sportal TV.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР