Джо Пиаца, автор и водещ на подкаста She Wants More,

...
Джо Пиаца, автор и водещ на подкаста She Wants More,
Коментари Харесай

Скуката в секса с постоянен партньор тласка жените към изневяра

Джо Пиаца, създател и водещ на подкаста She Wants More, уточни скуката по време на секс с непрекъснат сътрудник като една от главните аргументи, които тласкат дамите към невярност, заяви Daily Star.
В диалог с Пиаца, майката на две деца Ники назова повода да изневери на мъжа си несъответствието на желанията и потребностите им в леглото. Тя призна, че е изневерявала на брачна половинка си от 12 години и решила да има странични афери, тъй като желала да се забавлява и да си почива.
" Буквално трябваше да апелирам брачна половинка си да ме напляска или да ме скубе за косата – всичко, което би добавило пристрастеност в леглото – и по-късно се усещах неловко, засрамена и непривлекателна, в случай че пренебрегне молбите ми. "
Благодарение на срещите с любовници Ники съумяла да увеличи самочувствието си и към този момент по-малко се наскърбява и нервира от брачна половинка си.
Друг събеседник на журналиста, някогашната треньорка по гимнастика Кати, сподели, че е изневерила на брачна половинка си, тъй като се е влюбила. Освен това доста дами декларират, че са имали любовна връзка, тъй като са изгубили взаимно съгласие с колегата си, желаят да изпитат тръпката, а също и тъй като е станало доста елементарно да се направи това с помощта на актуалните технологии.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР