Джо Ландо става известен с участието си в телевизионната драма

...
Джо Ландо става известен с участието си в телевизионната драма
Коментари Харесай

25 години след Д-р Куин Лечителката - как изглежда Джо Ландо сега

Джо Ландо става прочут с присъединяване си в телевизионната драма " Д-р Куин Лечителката ". Актьорът влиза в ролята на Байрън Съли през всичките шест сезона на сериала, от 1993 до 1998 година Сега на 60, Ландо към момента преставлява интерес за почитатели. И по-конкретно всички се чудят за какво към този момент я няма дългата коса, с която разтуптя сърцата на фенките на сериала.
 Лоренцо Ламас 30 години след
30 години след " Ренегат " - по какъв начин наподобява акторът Лоренцо Ламас през днешния ден

Доброто-лошо момче, по което всички въздишахме

Но до момента в който Ландо наподобява доста по-различно от най-популярния си воин в наши дни, той към момента има сполучлива кариера и към момента играе в известни филми и излъчвания. Преди да се причисли към доктор Куин, Ландо се появява в One Life to Live и Guiding Light, а неотдавна се върна към сапунените опери. През 2018 година той имаше роля в The Bold and the Beautiful. " Звучеше занимателно и се оказа положително решение ", споделя той пред Toronto Sun за ролята. " Никога не съм вирнал носа си във връзка с сапунките, тъй като това е извънредно тежка работа. Сапунените звезди са като маратонци. "

Що се отнася до персоналния му живот, Ландо е женен за брачната половинка си Кирстен Барлоу от 1997 година, с която имат четири деца дружно. И това е съвсем всичко, което обществеността знае, тъй като Ландо не споделя постоянно детайлности от персоналния си живот в изявленията. Още през 2010 година артистът приказва за децата си с Chicago Parent и споделя, че не се е занимавал с толкоз доста натрапчиви почитатели, както по време на разцвета на сериала " Д-р Куин Лечителката ".

" Случвало се е и преди с децата, когато бяха доста по-малки ", споделя той. " Малко е тревожно, когато започнете да мислите за това. Сигурен съм, че те са благи, безобидни хора, само че са непознати, които се появяват на прага ми. Не предизвиквам това на хората. Не бих се появил в къщата ти, в случай че не съм се обадил. Просто е друго. Харесвам спокойния си живот. Харесва ми по този метод. Обичам да работя доста и обичам да вардя тишина и до момента имах шанс в кариерата си да имам и двете. "

Членовете на актьорския състав на " Д-р Куин Лечителката " се събраха още веднъж през последните години и то на няколко пъти. През 2020 година актьорският състав се събира още веднъж виртуално, с цел да показа своите мемоари от фотосите на шоуто. След това, през декември 2021 година, Ландо, Джейн Сиймор, Уилям Шокли и Джейсън Леланд Адамс се мотаеха, с цел да отпразнуват 60-ия рожден ден точно на Съли.

В допълнение към събиранията им с други членове на актьорския състав, Сиймор и Ландо са изключително близки. Говорейки пред Us Weekly през 2019 година, Сиймор го назова " най-близкия си другар на планетата. "

В изявлението за Toronto Sun Ландо епопитан какво мисли за концепцията за сериал за възобновление на доктор Куин. " Мисля, че ще проработи ", сподели той. " Те биха могли изцяло да го създадат подобаващ за днешните проблеми и по-суров, не толкоз характерен, както беше в началото. Жените са били доста могъщи по време на ерата на Златната тресчица и това би резонирало през днешния ден. Бих го направил на мига и знам, че би го направила и Джейн Сиймор. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР