Джо Байдън, който практически си е осигурил номинацията на Демократическата

...
Джо Байдън, който практически си е осигурил номинацията на Демократическата
Коментари Харесай

Джо Байдън иска за вицепрезидент... Обама

Джо Байдън, който на практика си е обезпечил номинацията на Демократическата партия за президентските избори в Съединени американски щати през ноември, сподели, че би поканил някогашната първа дама Мишел Обама за собствен претендент за вицепрезидент в екипа си, в случай че знае, че тя би появила интерес да се завърне в Белия дом, заяви английският електронен ежедневник " Индипендънт ".

Бившият вицепрезидент на президента Барак Обама сподели това в изявление пред телевизия Кей Ди Кей Ей - филиал на Си Ви Европейски Съюз в Питсбърг, щата Пенсилвания. Според Байдън брачната половинка на Обама би била " брилянтно " попълнение в тандем с него и е " доста добре осведомена с ситуацията ". " Бих я взел с удоволствие, само че се колебая дали ще се съгласи. Тя е чудесна жена. Семейство Обама са прелестни другари ", сподели Байдън, представен от Българска телеграфна агенция.

Миналата седмица някогашният необут на Байдън и брачен партньор на Мишел - Барак Обама, разгласи поддръжката си за кандидатурата на Байдън, откакто до момента избягваше обществено да направи това. Бившият президент застана зад някогашния си вицепрезидент след известия, че е разговарял няколко пъти с основния вътрешнопартиен противник на Байдън - сенатора социалист Бърни Сандърс, преди той да разгласи отдръпването си от конкуренцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР