Джипът, с който Георги Семерджиев помете и уби две млади

...
Джипът, с който Георги Семерджиев помете и уби две млади
Коментари Харесай

Джипът на Георги Семерджиев вече е на сигурно място

Джипът, с който Георги Семерджиев опустоши и умъртви две млади дами във вторник беше отвеян с паяк и репатрак към Националната следствена работа.

Разполовеното возило на обвинявания за гибелта на жертвите, както и таксиметровия автомобил, в който той се блъсна на кръстовището, стояха до постройката на столичната полиция, оповестяват от " 24 часа ".

В събота от Европейският център за транспортни политики сигнализира, че колите са навън, всеки има достъп до тях и по този начин може да изчезнат значими доказателства.

Разследването на жестоката злополука се води от Националното разследване по предписание на Софийската градска прокуратура.



Кран взема возилото, с цел да го натовари.

Междувременно през днешния ден в Софийския областен съд ще се прегледа мярката за неотклонение на доведения брат на оставения за непрекъснато в ареста Георги Семерджиев, упрекнат за злополуката, при която починаха две млади дами в София.

GlasNews.bg напомня, че Николай Огнянов беше арестуван да кара пийнал и дрогиран в петък. Два дни по-рано стана и ужасяващата злополука на булевардите " Черни връх " и " Арсеналски ", в която настоящо лице е доведения му брат – Семерджиев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР