Джино се е превърнал в истински плейбой. В момента двукратния

...
Джино се е превърнал в истински плейбой. В момента двукратния
Коментари Харесай

Джино върти две наведнъж

Джино се е трансформирал в същински плейбой. В момента двукратния победител в Биг Брадър върти две мадами по едно и също време.

Ситуацията е като извадена от остарял анекдот - едната е русокоска, другата брюнетка. Сутрините Джино прекарва със звездата от риалити сериала „ София денонощно “ Елизабет Фейм.

Русокосата хубавица, която в сериала е скромна, сама пусна в обществените мрежи фотография, на която е в рискова непосредственост до Джино. Ентусиазираните невръстни почитатели ги дефинират като супер двойка, без да знаят, че Брадърът ще прекара следобеда в друга дамска компания.



След закуската с Елизабет е време за кафе с друга жена. Тя също показва непосредственост с татуирания плейбой. Неизвестната брюнетка, прекарала следобеда с Джино, също побърза да пусне доказателство за прекараното време дружно.

Те обаче не са били в заведение, а на много по-усамотено място, написа в. "България през днешния ден ". През декември Джино разгласи обществено, че не е привързан. Няколко седмици по-късно обаче се оказва, че не е уединен.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР