Джим Къриър показва сериозна активност през последните дни, като бившият

...
Джим Къриър показва сериозна активност през последните дни, като бившият
Коментари Харесай

Бивш световен номер 1 вярва, че ще гледаме Джокович и Надал още дълго време

Джим Къриър демонстрира сериозна интензивност през последните дни, като някогашният тенисист се изрича по най-различни тематики. Американецът приказва по въпроси, касаещи най-много идващия тенис сезон, а в този момент това не е изключение. Бившият номер 1 засегна тематиката със съперничеството сред Новак Джокович и Рафаел Надал, като съгласно него скоро няма да разберем кой е най-великият в историята на тениса.

„ Мисля, че никой не счита да се отдръпва и ще се бори до последно. Изобщо не е малко да бъдеш избран за най-великия за всички времена и нямам доверие, че някой ще каже край най-малко в околните 2 години. Рафа и Новак съгласно мен ще се вкопчат в здрава борба, стига единствено и двамата да са здрави”, показа той.

„ Всеки си има своя любимец, само че сърбинът би трябвало да е деликатен. Знаем, че в случай че матадорът е на 100 % може да прави невероятни неща. Не съм сигурен, че откакто Рафа се завърне, за Джокович всичко ще се получава толкоз елементарно, даже в противен случай. Считам, че ни чака страхотна 2022 година, в която се обрисуват огромни завръщания на доста тенисисти и нека всички те съумеят да се опазят от травми, тъй като ни чака огромно шоу “, сподели още Къриър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР