Джил Месик, която беше мениджър на актрисата Роуз Макгауън, се

...
Джил Месик, която беше мениджър на актрисата Роуз Макгауън, се
Коментари Харесай

Роуз Макгауън беше обвинена за смъртта на бившата си мениджърка

Джил Месик, която беше управител на актрисата Роуз Макгауън, се самоуби на 50 години и фамилията й сподели, че за нещастието е съдействал секс абсурдът към продуцента Харви Уайнстийн, заяви Асошиейтед прес.

Близките на Джил Месик обявиха, че тя в действителност е имала биполярно разстройство и се е борила с меланхолия от години. Те прибавиха обаче, че Месик се е разстроила от интереса към нея, откакто актрисата Роуз Макгауън я упрекна, че не й е помогнала да се опълчи на Харви Уайнстийн, а по-късно е отишла да работи за него.

Роуз Макгауън твърди, че Харви Уайнстийн я е изнасилил през 1997 година Близките на Месик споделиха, че Макгауън й е разказала за случая, без да го дефинира като обезчестяване, и Месик е уведомила за него началниците си, преди да отиде да работи за Харви Уайнстийн.

Джил Месик е уредила срещата на Роуз Макгауън с Харви Уайнстийн, когато той я е изнасилил. След това тя е отговаряла за договарянията за съглашението сред двамата, след които продуцентът се е съгалсил да изплати обезщетение от 100 000 щатски $, с цел да избегне правосъден развой, твърди актрисата.

Адвокатите на Харви Уайнстийн използваха имейл от Месик в отбраната си предишния месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР