Джейн Сиймор сподели прекрасна снимка в своя Инстаграм в понеделник.

...
Джейн Сиймор сподели прекрасна снимка в своя Инстаграм в понеделник.
Коментари Харесай

Джейн Сиймор: Очарователна, самоуверена и НЕЗАВИСИМА на 71 г.

Джейн Сиймор показа прелестна фотография в своя Инстаграм в понеделник. На фона на изящен басейн 71-годишната актриса, която познаваме като лекар Куин, театралничи усмихната и самоуверена в тъмносин бански и хубав шал. Оказва се, че дизайнът на шала е на самата Джейн, като моделът се споделя " Пеперудите са свободни ". Кадърът беше сниман в Малибу, където звездата живее.

През април, тази година Джейн разкри, че се любува на това да бъде „ самостоятелна жена “, откакто преди този момент се е подчинявала изцяло на брачна половинка си за препоръки по отношение на своята кариера.

Сиймор се е омъжвала четири пъти. Тя показа неотдавна, че от последния си бракоразвод е научила, че може да „ се оправя сама “. 



„ Управлявам личния си живот, ръководя личния си бизнес, продуцирам личните си филми и върша своя личен избор. Много съм щастлива, че до себе си имам в действителност интелигентен сътрудник. “ Това споделя Сиймор, която като се изключи че не се е отказала от кариерата си в киното, е сполучлив дизайнер на летни шалове. Чаровната актриса постоянно споделя творенията си със своите почитатели в Инстаграм чрез слънчеви и усмихнати фотоси. 

През последните 8 години Джейн е по отношение на продуцента Дейвид Грийн. Двамата се усещат ужасно и не желаят да скапват щастието си с брак.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР