Джейми Карагър сподели, че вярва, че успехите на Манчестър Юнайтед

...
Джейми Карагър сподели, че вярва, че успехите на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Карагър за голямата разлика между Ливърпул и Ман Юнайтед в неговата кариера

Джейми Карагър показа, че има вяра, че триумфите на Манчестър Юнайтед съпоставяне с тези на Ливърпул по време на неговата кариера се дължат на множеството водачи, които попадаха тогава в тима на „ алените дяволи “. Бившият защитник, който прекара цялата си кариера в Ливърпул от 1996-а до 2013-а, приказва в подкаста на неговия сътрудник Гари Невил.

Докато Ман Юнайтед доминираше в този интервал в британския и европейски футбол, то Карагър не съумя да завоюва един път Висшата лига със своя роден клуб.

„ Голямата разлика беше „ Клас 92 “. Те имаха отлични футболисти. Дори когато ти, Гари, влезе в тима, най-хубавите играчи продължиха да бъдат Шмайхел, Кийн и Ерик Кантона “, сподели през усмивка Карагър.

„ В Ливърпул също разполагахме с отлични футболисти – Роби Фаулър, Стив МакМанамън, Стивън Джерард, Майкъл Оуен. Разликата беше, че ти, Кийн и Шмайхел бяхте по-големи водачи тогава и навигирахте тима си. Ливърпул беше фрашкан с млади и положителни футболисти. Фаулър беше на 19 и тогава беше най-хубавият. Същата беше обстановката с Майкъл Оуен и Стивън Джерард “, разяснява още записалият 737 срещи с екипа на „ алените “.

Карагър въпреки всичко има зад тила си обаче купата в Шампионска лига и тази за Купата на УЕФА, както и всички домашни титли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР