Джей Ло е на 50. И какво от това?! Тя

...
Джей Ло е на 50. И какво от това?! Тя
Коментари Харесай

Макар на 50, Джей Ло не се срамува да бъде само по бельо

Джей Ло е на 50. И какво от това?! Тя тренира интензивно, работи интензивно, обича мощно и не стопира да се усмихва. Няма желание да спре и да ни предизвика, както най-добре умее.

Вече повече от две десетилетия дупето на латино дивата е един от знаците на сексапила в международния шоубизнес. А най-интересното е, че Лопес наподобява все по-добре и по-добре. И по какъв начин по-точно да не ни се похвали с това?

Е, и този път изкушението се оказа голямo и Джей Ло ни зарадва с нова фотосесия, която потвърждава, че годините в действителност са единствено цифра, в случай че знаеш по какъв начин да ги оползотвориш по-най верния метод.

Изпълнителката театралничи за корицата на новия брой на InStyle с няколко тоалета, измежду които се откроява една зелена рокля с пайети. Тя оставя прекомерно малко на въображението. Ясно е, че Джей Ло е без долни дрехи, написа lifestyle.bg. Очевадно е, че е супер секси и извивките й са същите, както и преди 20 години. Ако не и по-секси.

Разбира се, провокативните фрагменти ни се харесаха най-вече, тъй като латино дивата наподобява като богиня, която доста добре знае какъв брой красива и авторитетна е. Знае и по какъв начин да го пресъздаде единствено с един взор и една чупка в кръста.

 Снимка 387011

Източник: Instagram / Instylemagazine

Джей Ло е една от международните звезди, която постанова, само че някак без да й е фикс концепция, наклонността за по-пищните дами. Пред списанието тя споделя, че богините идват на земята с разнообразни форми и размери и в това няма нищо срамно.

В фамилията й и в средата, в която е израснала, да имаш задни елементи е по-скоро обикновено, в сравнение с срамно. Затова изпълнителката декларира, че в никакъв случай не е издигала тялото си в фетиш, както считат някои, просто се грижи за него, с цел да се усеща добре. Затова и постоянно обича да смесва звездния искра с малко махленски жанр и лъчение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР