Дженифър Лорънс сподели, че травмата от публикуването на нейни голи

...
Дженифър Лорънс сподели, че травмата от публикуването на нейни голи
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс: Голите ми снимки са травма за цял живот

Дженифър Лорънс показа, че контузията от публикуването на нейни голи фотоси онлайн " ще съществува вечно ". През 2014 година звездата от " Игрите на глада " стана жертва на хакване на iCloud, при което нейни интимни изображения изтекоха в интернет. По този мотив тя означи с горест пред " Vanity Fair ":

" Всеки може да отиде да огледа голото ми тяло без моето единодушие когато и да е на деня. Някой във Франция преди малко ги разгласява. Тази моя травма ще съществува вечно. "

Лорънс, която сега е бременна с първото си дете от брачна половинка си Кук Марони, сподели, че желае да резервира фамилния си живот отвън прожекторите. 

" Инстинктите ми ме карат да искам с всяка парченце от тялото ми, да предпазя обичаните си хора до края на живота им, доколкото мога. Не желая никой да се усеща добре пристигнал в тези фотоси ",

сподели ще 31-годишната звезда. След известна отмора от общественото пространство, тя се завръща на огромния екран в комедията за края на света " Не поглеждай нагоре ", с Леонардо ди Каприо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР