Дженифър Лопес и Бен Афлек все още нямат определена дата

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек все още нямат определена дата
Коментари Харесай

Сватбата на годината: Ето какво планират Бен и Дженифър за своя специален ден

Дженифър Лопес и Бен Афлек към момента нямат избрана дата на сватбата, само че се допуска, че събитието ще се състои напълно скоро и най-сетне Бенифър ще премине по пътеката към олтара. Източник, непосредствен до звездната двойка открехна завесата пред американско списание за това до каква степен двамата влюбени са стигнали със сватбените проекти. Сватбата сигурно няма да е дребна, в случай че зависи от Дженифър.

" Тя несъмнено желае грандиозно тържество в някакъв миг и средства няма да бъдат спестявани! ", споделя източникът. " И двамата се ангажират да подхващат всички нужни стъпки, с цел да зачитат границите на другия и да се поучат от грешките си последния път. "

Източникът прибавя, че въпреки Лопес да може да каже, че е добре да отдели време за годежа им, в реалност тя на драго сърце би се омъжила през идващите няколко месеца, в случай че Афлек също желае това.

ЮДженифър ще ви каже, че не бърза да се омъжи, само че приятелите й мислят иначе. Истината е, че в случай че Бен се съгласи, тя е подготвена да се омъжи за него в най-скоро време, с цел да може да стартират живота си като семейство. "

През февруари Лопес приказва пред People за Афлек и вярата си да прекара остатъка от живота си с него. ЮПросто желая бъдещето ми да бъде цялостно с обич и благополучие с децата и колегата ми ", сподели тогава тя. " Мисля, че всеки просто желае да бъде благополучен, с някого, с който да отиде на странствуване и да остарее, и сега се усещам добре от това. "

Очакваме с неспокойствие сватбата на Бенифър!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР